The one for me
If you're not the one.
Monday, August 20, 9:15 PM 1comment[s]
tamat

"atie , selagi saya hidup saya sentiasa cintakan awak" 26 julai 2011 , 06:09:02

"saya sayang awak lebih dari nyawa saya" 12 ogos 2011 , 07:09:11

"hurm , you're my heart . I never forget you dear" 3 september 2011 , 14:58:03

"jangan tinggalkan saya eyk . saya tak mampu nak kehilangan awak lagi" 7 september 2011 , 06:36:35

"awak , jangan camni . awak nak tinggal saya ? awak tak sayang saya ? :'(" 23 september 2011 , 22:16:35

"yes , I need you in my life because you're my sunshine" 3 november 2011 , 01:03:16

"saya sayang awak sampai mati . sumpah aku cintakan kamu nur syaidatul atiqah bt arifin" 12 november
2011 , 23:37:07

_____________________________________

tadi , saya berharap awak halang saya . awak pujuk saya . tapi tak kan ? tak de satu pun mesej aku berbunyi nak pujuk saya . saya tak pernah dikecewakan sebegini . saya tak pernah sakit hati macam ni . saya tak pernah terluka macam ni . hari ni saya betul betul dikecewakan , sakit hati , terluka saya tak mampu nak menangis banyak banyak sebab saya tahu , awak tak kan kembali kan ?

susah sebenarnya bila putus hubungan dengan awak ni . semua saya kena tukar . bio dekat twitter , "Izzam0308's wife" . relationship kita dekat facebook . saya nak delete blog ni tapi saya sayang gila blog ni . dalam banyak banyak kenangan , blog ni saya paling sayang . saya tak kan delete blog ni sampai bila bila . biarkan blog ni terhapus dengan sendirinya

sebenarnya , sebelum ni pun saya memang ada terfikir nak putus dengan awak . nak biarkan hubungan ni tergantung je tapi saya sayang lagi awak . saya fed up gila dengan perangai awak . saya tak buat semua tu sebab sayang saya dekat awak . tapi hari ni saya betul betul buat kan . saya betul betul nekad kan . saya mungkin tak terasa lagi kehilangan awak . mungkin lepas ni saya terasa gila kot . sayang saya bukan hilang terus tadi , ada lagi sisa sisa dia

_____________________________________

saya tunggu awak hantar mesej saya . minggu akhir awak dekat sekolah saya tak nak kacau awak . saya faham awak trial . saya ingat khamis tu awak nak mesej saya tapi takde . awak letih kot . hari jumaat saya online , awak online . tapi tak tegur saya pun . mungkin awak ada kerja lain masa tu . sabtu tak de pun ucapan raya untuk saya . awak sibuk nak kemas barang balik kampung kot . saya ingat hari raya awak mesej saya lepas sembahyang raya . takde juga . awak sibuk beraya dengan keluarga awak . takpe , saya faham . tapi , sampai petang saya tunggu awak , awak takde juga . saya mula naik angin

saya mesej awak . saya tak sanggup tunggu , malas nak layan ego saya . awak cakap awak sibuk . okay , saya tak terima alasan awak masa tu . semalam , saya tanya lagi awak . awak cakap awak sibuk juga . saya makin bengang . bila saya makin tak faham awak , marah marah awak . awak pun naik angin juga kan . saya dah pelik dengan awak

__________________________________________

hari ni

"awak , do you happy when we're break up ?"
"ntah la"
"hummm . kadang kadang saya rasa give up"
"bukan awak je , saya pun"
"so , apa yang awak fikir yang terbaik untuk kita"
"ntah la"
"humm , saya nak ajak awak berbincang . awak jangan r ntah je . kalau kite dah tak leh teruskan . let stop it . saya tak mahu awak kecewa lagi dengan saya"
"masa kawan dulu pun gaduh . masa couple lagi la gaduh . senang sangat biar takde hubungan terus . takde yang sedih lagi , dikecewakan , sakit hati . masing masing dengan hidup sendiri . takde la nak terikat dengan hubungan ni . nak buat pape senang , takde yang nak control itu ini . kalau ni yang terbaik , kite teruskan je apa yang saya bagitahu . so ?"
"hummm , kalau itu yang awak nak"
"habis tu awak nak apa ?"
"saya tak tahu awak . saya tak tahu . tapi kalau dah tiap tiap hari gaduh . the best for you and me . humm is break up"
"kalau tu yang awak rasa paling baik . kay , kita putus"
"hmmm , saya minta maaf selama kita kenal . banyak dosa saya kat awak . saya minta maaf . sungguh saya sayang awak . halalkan semua apa yang awak bagi kat saya"
"takpe la ja . tak payah nak sayang sayang lagi . semua dah takde pape bagi saya . maaf"
"saya harap kita masih kawan macam dulu"
"saya takut nanti kalau kita kawan , saya mengharap awak lagi"
"hummm , awak tak nak kawan dengan saya"
awak cakap awak give up . awak cakap awak sayang saya . sebab sayang awak lepaskan saya . awak cakap awak lepaskan saya bukan kerana orang ketiga . awak bagitahu supaya saya tak lupakan awak walaupun saya ada orang lain . okay , saya faham

hari ni saya buat keputusan . insyaAllah keputusan saya tepat . semoga berbahagia

from : datul tiqah (: 







Older |